Get To Know Us Better

Kunst

Immersive 3D experiences
BRONZEN EINDLAAGPRINT

3D prints die wij mogen uitwerken tot volwaardige bronzen beelden of kunstwerken geven een zeer kwalitatief eindresultaat omdat we hiermee een mooie synergie tussen traditionele ambacht en innovatieve technieken koppelen met elkaar. Wij maken in de meeste gevallen eerst een uiterst gedetailleerde 3D scan die digitaal kan worden aangepast of vergroot om vervolgens een 3D print in mono color of resin te bekomen. Deze 3D print wordt dan ofwel gepatineerd met een bronzen eindlaag.

FULL COLOR 3D PRINTING

Als enigste aanbieder in België van de Full Color Plastics material jetting technologie kunnen wij de meest kwalitatieve full color techniek beschikbaar op de markt  aanbieden aan onze klanten. Dit materiaal is niet-breekbaar, weer- en UV bestendig, heeft een ongelooflijk dunne laagopbouw van slechts 22 micron en een zeer sterk kleurbereik. Uitermate geschikt voor unieke en eigenzinnige kunstprojecten kan dit materiaal uiterst gedetailleerd 3D printen en kunnen zelfs doorzichtige materialen worden voorzien.

BRONZEN BEELDEN

3D prints die wij mogen uitwerken tot volwaardige bronzen beelden of kunstwerken geven een zeer kwalitatief eindresultaat omdat we hiermee een mooie synergie tussen traditionele ambacht en innovatieve technieken koppelen met elkaar. Wij maken in de meeste gevallen eerst een uiterst gedetailleerde 3D scan die digitaal kan worden aangepast of vergroot om vervolgens een 3D print in mono color of resin te bekomen. Op basis van de 3D print wordt een mal gemaakt om een vol bronzen beeld te bekomen.