Get To Know Us Better

3D configurators

immersive 3D Experiences

Onze 3D viewers en 3D configurators zijn ontwikkeld om eender welk soort product op een interactieve manier voor te stellen aan de bezoekers van uw website of platform.  Onze 3D configurators kunnen worden gekoppeld aan een groot aantal website bouwers en online systemen. Omdat wij elk soort product kunnen digitaliseren door het uitvoeren van hoog kwalitatieve 3D scans of 3D ontwerpen maken wij van het totaalproject een succesverhaal!

U kan onze demo hier al eens uitproberen: www.viewer.inzertgraphics.com

3D Configurators

Met de ontwikkeling van onze eigen white-labeled 3D viewers en 3D configurators kunnen wij de bezoekers van uw website een interactieve en functionele ervaring aanbieden.  Niet alleen krijgt uw bezoeker een unieke ervaring door het bekijken van uw producten in 3D, ook zal hij sneller en duidelijker informatie over uw product bekomen en daarom ook gemakkelijker overgaan tot bestelling. Het is bewezen dat 3D configurators meer bezoekers lokken naar uw website en dat uw product intenser wordt beleefd waardoor uw bezoeker sneller overgaan tot aankoop. Verder is het duidelijk dat kopers dankzij de 3D interactie meer zullen besteden aan hun aankoop en dus effectief een ROI kan worden opgemeten.

3D Configurators

Onze 3D configurators zijn voorzien om gemakkelijk elk soort product in te laden en meteen de juiste parameters zoals kleuren of onderdelen op te laden. Onze 3D configurators beschikken over een toegankelijke backend en registreren de configuratie van uw bezoeker zodat de nodige orderdetails kunnen worden doorgestuurd naar uw productie, daarnaast kunnen wij een koppeling met uw favoriete online betaalsysteem voorzien.