Get To Know Us Better

3D Printing

Immersive 3D experiences

Als 3D printing service bureau hebben we een ruime ervaring en sterk netwerk opgebouwd met de meest kwalitatieve en innovatieve 3D print bedrijven. Zo kunnen wij u als consultant eerlijk adviseren over de beste oplossing voor uw project.  Omdat wij veel bestellingen plaatsen beschikken wij over zeer lage tarieven en exclusieve samenwerkingen, zo betaald u niets extra voor ons advies en exclusief netwerk!

FULL COLOR 3D PRINTING

Als enigste aanbieder in België van de Full Color Plastics material jetting technologie kunnen wij de meest kwalitatieve full color techniek beschikbaar op de markt  aanbieden aan onze klanten. Dit materiaal is niet-breekbaar, weer- en UV bestendig, heeft een ongelooflijk dunne laagopbouw van slechts 22 micron en een zeer sterk kleurbereik. Uitermate geschikt voor beperkte oplages of prototypes in full color, relatiegeschenken en marketing gifts of awards. Verder maken we hier ook levensechte 3D beeldjes mee en leent de techniek zich tot een uitstekend materiaal voor 3D maquettes van machines of architectuur.

MONO COLOR 3D PRINTING

Voor prototypes en beperkte oplages is dit materiaal uiterst geschikt om 3D print projecten mee uit te voeren. Dit stevige materiaal heeft een egaal oppervlakte, vertoont geen printlagen en heeft geen restricties in printopbouw of vormen. Deze 3D prints komen zeer gedetailleerd uit de 3D printer en verlenen zich uitstekend tot een nabewerking in een speciaal kleurbad om een mooie afgewerkte kwaliteit te verzorgen. Deze techniek wordt ook vaak toegepast als basis voor een mal of onderlaag voor kunstprojecten. 

BRONZE 3D PRINTING

3D prints die wij mogen uitwerken tot volwaardige bronzen beelden of kunstwerken geven een zeer kwalitatief eindresultaat omdat we hiermee een mooie synergie tussen traditionele ambacht en innovatieve technieken koppelen met elkaar. Wij maken in de meeste gevallen eerst een uiterst gedetailleerde 3D scan die digitaal kan worden aangepast of vergroot om vervolgens een 3D print in mono color of resin te bekomen. Deze 3D print wordt dan ofwel gepatineerd met een bronzen eindlaag of er wordt op basis van de 3D print een mal gemaakt om een vol bronzen beeld te bekomen.

LARGE FORMAT 3D PRINTING

Een zeer interessante ontwikkeling in het 3D printen zijn de groot formaat 3D printers. Deze kunnen tegen een betaalbaar tarief zeer grote 3D prints gaan verwezenlijken in recordtijd. Deze techniek is ideaal voor marketing-toepassingen of kunstprojecten om uw product of kunstwerk te laten opvallen naar de buitenwereld toe of om de verschaling van een kleiner werk mogelijk en betaalbaar te maken. Deze 3D prints worden zeer kwalitatief nabewerkt met lak, brons en kunnen zelfs nabewerkt worden tot een full color beeld of product.