Get To Know Us Better

Events

Immersive 3D experiences
3D SCAN EVENTS

Onze mobiele 3D scanner kan op locatie 3D opnames maken van personen of producten. Dit voor een personeelsfeest, evenement of marketing campagne. Onze 3D Fotobooth maakt in slechts 1 seconde tijd een totaalopname en zo kunnen we tot 100 personen per uur 3D scannen. We beschikken over eigen transport, hierdoor kunnen we zeer flexibel en snel worden ingezet, zowel in binnen- en buitenland.

3D HOLOGRAMMEN

Nu is het mogelijk om 3D visualisaties naar de fysieke wereld te brengen in de vorm van een 3D hologram, om zo een interactieve en meeslepende ervaring van uw product of dienst te voorzien. Met onze uitgebreide ervaring in het aanmaken van 3D content en het voorzien van meeslepende 3D animaties staan onze 3D hologrammen garant voor succes tijdens uw evenement, beurs of in uw showroom, expositie of etalage.

3D BEELDJES

Onze 3D beeldjes staan al jaren gekend voor de meest kwalitatieve en goedkope oplossing. Wij zijn vandaag dan ook marktleider in de Benelux voor dit segment. U kan een afspraak maken bij ons in de studio of we komen met onze mobiele 3D scanner bij uw bedrijf langs. Sinds kort bieden we ook als enige in België een exclusief, niet-breekbaar materiaal aan!

AWARDS & DECORATIE

Wij leveren verschillende producten en diensten aan voor evenementen, product launches en beurzen. U kan bij ons terecht voor het laten maken van 3D awards, relatiegeschenken, 3D geprinte decoratiestukken en blowup 3D prints van uw product.