Get To Know Us Better

Industrie

Immersive 3D experiences
3D SCANNING

Onze 3D scans worden aangeboden in een zeer hoge kwaliteit op basis van 50mpx resolutie camera’s. Zo maken we een uiterst precieze opname van een product, object of kunst. Personen of dieren kunnen door ons in 1 seconde tijd worden ingescand of u kan ons zelfs een gebouw of landschap laten digitaliseren met een drone. Doorzichtig of reflecterend materiaal is voor ons geen enkel probleem.

PROTOTYPES

Voor prototypes en beperkte oplages is dit materiaal uiterst geschikt om 3D print projecten mee uit te voeren. Dit stevige materiaal heeft een egaal oppervlakte, vertoont geen printlagen en heeft geen restricties in printopbouw of vormen. Deze 3D prints komen zeer gedetailleerd uit de 3D printer en verlenen zich uitstekend tot een nabewerking in een speciaal kleurbad om een mooie afgewerkte kwaliteit te verzorgen. Deze techniek wordt ook vaak toegepast als basis voor een mal of onderlaag voor kunstprojecten.

3D CONFIGURATORS

Onze 3D viewers en 3D configurators zijn ontwikkeld om eender welk soort product op een interactieve manier voor te stellen aan de bezoekers van uw website of platform.  Onze 3D configurators kunnen worden gekoppeld aan een groot aantal website bouwers en online systemen. Omdat wij elk soort product kunnen digitaliseren door het uitvoeren van hoog kwalitatieve 3D scans of 3D ontwerpen maken wij van het totaalproject een succesverhaal!