InZert 3D

3D Holographics

Immersive 3d experiences

Als officiële invoerder en verdeler kan u bij ons terecht om gecertificeerde 3D hologram toestellen te verkrijgen. Wij bieden verschillende formaten aan en kunnen uw 3D hologram effect van A tot Z verzorgen. Bij ons kan u zowel de toestellen rechtstreeks uit onze eigen stock kopen als huren.

MEESLEPENDE ERVARINGEN

Nu is het mogelijk om 3D visualisaties naar de fysieke wereld te brengen in de vorm van een 3D hologram, om zo een interactieve en meeslepende ervaring van uw product of dienst te voorzien. Met onze uitgebreide ervaring in het aanmaken van 3D content en het voorzien van meeslepende 3D animaties staan onze 3D hologrammen garant voor succes tijdens uw evenement, beurs of in uw showroom, expositie of etalage.

MODULAIRE SYSTEMEN

Onze 3D hologram toestellen kunnen we modulair op elkaar aansluiten om zo een grotere visualisatie te bekomen. Wij voeren voor onze projecten met plezier een op maat gemaakte studie uit. We zullen een geschikte opstelling uittekenen voor onze klanten om vervolgens een opstelling te voorzien met op maat gemaakte frames en plexiglas omhulsels. Wij leveren onze projecten af met alle video’s geïnstalleerd en mooi verdeeld op de verschillende toestellen.